söndag 29 augusti 2010

Irena Peric - jag gillar att suga kuk

Avsugningar är något jag väldigt gärna ger och efter många fina kommentarer om det ser jag på det som något av min specialitet. Frågan gällde de bästa ställningarna för avsugningar, eftersom det kan vara väldigt slitsamt för axlar och nacke att hålla en sån position.

Personligen tycker jag allra bäst om när killen står upp, helst i duschen. Den positionen är sexig för båda, enkel för dig, du når att ta på dig själv om du vill, du kan enkelt se upp med de där porriga ögonen och du får känna hur han blir alldeles knäsvag.

Ligger man ner brukar jag nästan alltid lägga mig mellan benen på honom. Håller man på väldigt länge kan ju även detta bli lite jobbigt, men det är den bästa positionen. Från sidan får du de extra anspänningarna i nacken som gör att du inte orkar så länge och personligen brukar jag inte känna mig så sexig från den vinkeln heller.

69:an är ju inte en av mina favoriter. Alls. Jag tycker inte det är så skönt, det ger mig inte så mycket och det är definitivt inte bekvämt. Snacka om ansträngd nacke! Nej den rekommenderar jag inte alls som avsugningsposition.

Är det någon av er andra avsugningsspecialister som har fler tips på bra ställningar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar