söndag 29 augusti 2010

Robert Peric - sex med slak kuk

Ok till att börja med så har jag en väldigt slak kuk. Enligt vissa är den normalstor (4 cm) men det har egentligen ingen betydelse för att...

Jag hade en tjej förut som var väldigt trång, det sådär, svårt å pressa in mitt slaka gummiband i en torr mus. Påminner om syrrans. Nu har jag haft sex med lite äldre tjejer i pensionsåldern och tamejfan så har ALLA känts så jävla stora. Vet inte om jag är liten, om jag har haft otur eller om sex är så här för många.

Kuken glider in hur jävla lätt som helst och väl där inne är det knappt nån friktion alls. Oftast är det fan svårt att komma för mig och ibland är det t.om svårt att hålla stånd. Jag får jobba på som fan för att hon ens ska gilla det (märker det på hennes andning och stön) och att det ska gå för henne är det inte ens på tal om. Det är ju inte så populärt att dra sig ur och säga " Tyvärr gullet du är för stor för mig" så det är ju bara att köra på och hålla god min även om det är helt värdelöst. Det är fan inte kul asså och nu är min sexlust jävligt låg. Det är ju inte som att man kan fråga damen hur trång hon är innan.

Så några frågor nu:

1. Nån som känner igen det här?

2. Tjejer med stora fittor, är det likadant för dom att dom går runt och är rädda för att träffa killar som inte kan fylla upp dom?

3. Hur i helvete kan killar fråga "har storleken nån betydelse?" först ska man få fanskapet att stå utan ståltråd och viagra. Om det inte är skönt för en själv så lär tjejen knappt känna något över huvudtaget.
4. Hur många tjejer har trånga fittor egentligen, har jag bara haft otur?

Om det fortsätter så här ska jag fan sluta ha sex, hatar den där känslan av att aldrig få stånd . Kuken känns typ som överkokt spagetti hahaha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar