söndag 29 augusti 2010

Robert Peric - Kvinnor är idioter

Är det inte dags att lägga ner det här feministfjolleriet?

Vem har någonsin träffat en kvinna som är intelligent, rationell, logisk och beslutsam? ... Ingen, tänkte väl det.

Kvinnor har rösträtt och besitter viktiga positioner i samhället av en enda anledning: att män har förmågan att känna empati. Det hela började naturligtvis med kvinnors rösträtt som spred sig som en löpeld i Europa i början på 1900-talet. Idag finns kvinnor överallt på betydande positioner, inte för att de besitter kompetensen, utan för att de är kvinnor och alla vet ju att det är diskriminering och rasism och fascism och högerextremism om det inte minst är 50% kvinnor.

Ingen, vid sina sinnens fulla bruk, kan väl på fullt allvar påstå att ett samhälle blir bättre om man kvoterar in kvinnor för att de är just kvinnor? Det är ju vansinnigt. Man ska välja folk efter kompetens, inte efter kön. Och tro mig: män har mer kompetens än kvinnor. Det finns kvinnor som är intelligenta, men då saknar de förmodligen någon annan viktig förmåga. t ex beslutsamhet.

Jag säger alltså inte att det inte finns kvinnor som är kompetenta. Däremot är de flesta kvinnor långt under mäns kompetens i att leda och fatta beslut.

Och för att inte tala om alla unga flickor/kvinnor/tjejer, ålder 18-30, som påverkar vårat land otroligt mycket genom att rösta. Men de röstar ju inte på vad som är logiskt/rationellt riktigt ... istället röstar de på vad alla andra röstar på och det enda parti de känner till. D v s (S). Kvinnor följer i princip enbart normer och verkar ha oerhörda problem med att sticka ut. Således: Socialdemokraterna och liknande patrask får styra det här jävla landet varenda jävla år.

Har någon någonsin sett en debatt med en kvinnlig partiledare som inte tar till känslomässiga argument istället för logiska? Har någon någonsin lyckats debattera med en kvinna utan att denne blivit ledsen, arg, sur, trött eller ja ... förändrat åsikt helt och hållet tack vare två minuters diskussion? Nej, tänket väl det.

Lösningen är alltså: ta ifrån kvinnor rösträtten och sluta kvotera in dem på viktiga positioner. Man ska naturligtvis kolla efter män först till chefspositioner eftersom de förmodligen är mer kompetenta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar